Anna Gintere iesaka savu mazsālīto gurķīšu komplektu – mārrutka lapa, estragons, lupstājs, dilles, ķiploks, melnie pipari, smaržīgie pipari, krustnagliņas un, protams, gurķīši.
Gurķīšiem apgriež galus. Vakarā saliek traukā un aplej ar karstu sāls-cukura ūdeni (2 strīķētas ēdamkarotes sāls un 1 strīķēta ēdamkarote cukura uz apmēram litru ūdens). No rīta gatavi!
EstragonsLupstājsMelnie pipariMazsālīti gurķiMārrutkiSālīšana un mazsālīšanaKrustnagliņasSmaržīgie pipariVasaras maltīte
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit