Foto: No privātā arhīva
Mazsālīti gurķīši – brīniškīgā vasaras garša, kraukšķīgais jūlija prieciņš. Vakarā ieliec, no rīta jau ēd – viegli, ātri, garšīgi!

Anna Gintere iesaka savu mazsālīto gurķīšu komplektu – mārrutka lapa, estragons, lupstājs, dilles, ķiploks, melnie pipari, smaržīgie pipari, krustnagliņas un, protams, gurķīši.

Gurķīšiem apgriež galus. Vakarā saliek traukā un aplej ar karstu sāls-cukura ūdeni (2 strīķētas ēdamkarotes sāls un 1 strīķēta ēdamkarote cukura uz apmēram litru ūdens). No rīta gatavi!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!