Sastāvdaļas
Pagatavošana
Burkānus nomazgā un nemizotus cep krāsnī - 150 grādos 30-40 minūtes.
Atdzesē, noņem mizu un ar dārzeņu mizotāju griež plānās šķēlēs.
Pagatavo marinādi - sadrupina vai sasmalcina nori lapas (var arī izmantot blenderi), sajauc ar pārējām sastāvdaļām vienā masā, pagaršo un pēc nepieciešamības pievieno papildu garšvielas.
Sīpolus nomizo un griež plānās šķēlēs, noplucina dillēm un pētersīļiem lapas.
Pagatavo mērci - sajauc olīveļļu, citrona sulu, piparus, sāli un citrona mizu. Mērci salātos var iejaukt uzreiz vai paņemt līdzi un visu sajaukt pirms sendviča salikšanas.
Lai, ejot garākā pārgājienā, pa ceļam sendvičs neizmirktu, visas sastāvdaļas var iepakot atsevišķi jau gatavas salikšanai kopā. Sendviča būvēšana – uz katras rudzu maizes šķēles uzsmērē krēmsiera kārtu. Tāpat uz katras šķēles liek marinētos burkānus.
Uz vienas no šķēlēm liek sīpolu salātus un nosedz ar otru šķēli secībā - maize, siers, burkāni, sīpoli, burkāni, siers, maize.
Lai labi garšo!