720Minūtes
7Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
500 gforeles fileja ar ādu50 gcukurs100 gJūras sāls500 gsmalki sarīvētas, vārītas bietes1 saujasmalki sakapātas dilles20 mlsojas mērce50 mldegvīns
Pagatavošana
1
Lielā stikla traukā samaisa sāli, cukuru, rīvētās bietes, dilles, sojas mērci un degvīnu, līdz visas sastāvdaļas ir vienmērīgi sajaukušās.
2
Foreles fileju noskalo ar aukstu ūdeni, nosusina ar papīra dvieli un liek marinādē ar ādu uz augšu tā, lai marināde pārklātu arī zivs ādu.
3
Liek zivi ledusskapī uz 12 stundām.
4
Izņem zivi no ledusskapja, fileju noskalo ar aukstu ūdeni, lai notīrītu lieko sāli un citas marinādes sastāvdaļas, nosusina ar papīra dvielīti, nogriež zivij ādu un sagriež foreli plānās šķēlītēs.
5
Pasniedz, rotājot ar sakapātām dillēm un granātābola sēkliņām.
lai labi garšo!
Ēdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiZivju un jūras produktu uzkodasBietesDillesSojas mērceForeleDegvīnsLatvijas svētku receptes
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit