Nav noslēpums, ka daudzi uzskata, ka salāti nu patiesi ir garlaicīga pusdienu izvēle. Taču nē – salāti nav garlaicīgi! Kā tie varētu būt, ja tie ir piepildīti ar tādām gardām sastāvdaļām kā šīs? Iedvesmojoties no Mārīte Gatavo (IG-gatavo_marite), sniedzam gardu un pavisam vienkāršu tītara filejas salātu recepti.
30Minūtes
11Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
300 gtīrara fileja100 gsojas mērce2 ĒKkartupeļu ciete300 gselerijas kāti200 gķiršu tomāti1 gsīpols1 ĒKolīveļļa1 TKmedus1 TKsinepes1 ĒKbalzamiko citronpipari
Pagatavošana
1
Tītara fileju sagriež strēmelītēs un iemarinē sojas mērcē uz 15 minūtēm.
2
Pievieno kartupeļu cieti un visu apmaisa.
3
Cep sakarsētā pannā, pievienojot nedaudz eļļas.
4
Sagriež seleriju kātu, ķiršu tomātiņus un sīpolu.
5
Gatavo mērci, sajaucot olīveļļu, medu, sinepes un balzamiko.
6
Visu pārkaisa ar citronpipariem.
Voilā, recepte galā! Lai labi garšo!
PusdienasĀtri pagatavojami ēdieniCepšanaPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasBalzamiko etiķisKartupeļu cieteMedusOlīveļļaSelerijasSinepesSojas mērceTomātiGaļas salātiKarstie salātiviegliSīpoliIkdienas maltītei
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit