75Minūtes
11Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
2 gab.cukini2 gab.sīpoli130 gmilti40 gkukurūzas milti TKsāls TKmelnie pipari2 TKolīveļļa240 mlūdens3 šķipsnaskukurūzas milti2 ĒKolīveļļa pēc garšasbaziliks (svaigs)
Pagatavošana
1
Cukini sagriež šķēlēs.
2
Sīpolus sagriež ripās.
3
Cukini un sīpolus apcep olīveļļā.
4
Bļodā ieber miltus, kukurūzas miltus, sāli, piparus, pievieno olīveļļu, ūdeni un kārtīgi samaisa.
5
Pieber mīklai ceptos cukini un sīpolus, visu samaisa.
6
Cepamajā pannā ielej nedaudz olīveļļas, ielej mīklu un izlīdzina.
7
Pārkaisa ar pāris šķipsnām kukurūzas miltu, pārlej ar pāris šļukām olīveļļas. (Nevegāni droši vien pārkaisītu pāri arī sieru.)
8
Cep 200 grādu temperatūrā apmēram 30-40 minūtes.
Lai labi garšo! Lūk, kā to dara pats dr. vegan.
LaunagsĒdieni vegāniemCepšanaCepeškrāsnsPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasBaziliksKukurūzas miltiMelnie pipariMiltiOlīveļļaŪdensPlātsmaizesviegliDārzeņu sacepumiSīpoliItāļu nacionālā virtuveCukīnisals
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit