Sastāvdaļas
Pagatavošana
Cepeškrāsni uzkarsē līdz 180 grādiem
Uzkarsē lielu pannu un apcep tajā malto gaļu, uzberot nedaudz sāls un piparu, uz vidēji augstas uguns, lai tā apbrūnē (aptuveni 5 minūtes). Tad gaļu noliek malā vēlākam.
Sasmalcina kāpostus, smalki sagriež sīpolu. Ber lielā bļodā. Pievieno konservētos tomātus, neizvārītus rīsus, sāli un apcepto malto gaļu. Visas sastāvdaļas kārtīgi samaisa.
Tad kāpostu un gaļas masu pārliek lielā cepeša/sacepuma traukā, noplacina un pārlej ar buljonu.
Trauku pārklāj ar alumīnija folijas loksni un liek krāsnī cepties aptuveni 40 minūtes.
Tikmēr samaisa rīvētu sieru ar tomātu pastu. Kad pagājis noteiktais cepšanas laiks, noņem sacepuma traukam foliju, pārklāj ar siera un tomātu pastas masu. Liek atpakaļ krāsnī un cep vēl 30 minūtes nepārklātu.
Gatavos viltotos kāpostu tīteņus ēd tāpat vai ar skābu krējumu. Var dekorēt ar garšaugiem.