10Minūtes
12Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
1 bundža konservēti turku zirņi100 gmelnās olīvas100 gsaulē kaltēti tomāti100 gķirštomāti1 gab.paprika4 gab.kinza0.5 gab.sarkanais sīpols2 ĒKeļļa no kaltēto tomātu burciņas2 ĒKcitrona sula1 šķipsnacukurs pēc garšassāls pēc garšaspipari
Pagatavošana
1
Konservētos turku zirņus nokāš un noskalo, ber salātu bļodā.
2
Olīvas, saulē kaltētos tomātus, papriku, ķirštomātus, kinzu un sīpolu smalki sagriež un pieber turku zirņiem.
3
Pagatavo mērcīti: eļļai no kaltēto tomātu burciņas pielej citrona sulu, pavisam mazu šķipsnu cukura, sāli un piparus. Visu samaisa, lai labi sajaucas.
4
Mērci pārlej salātu sastāvdaļām, visu rūpīgi apmaisa un pasniedz.
Lai labi garšo!
Ēdieni vegāniemĒdieni veģetāriešiemEļļaKinzaPaprikaPipariSarkanie sīpoliSaulē kaltēti tomātiTurku zirņiĶirštomātiDārzeņu salātiGavēņa laika ēdieniCitronu sulaBez termiskas apstrādesMelnās olīvasPupiņu salāti
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit