480Minūtes
12Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
180 gpiens (govs vai mandeļu)60 ggrieķu jogurts1.5 ĒKmedus1 ĒKčia sēklas0.5 TKvaniļas pasta šķipsnasāls1 TKšķīstošās kafijas granulas60 gauzu pārslas VIRSKĀRTAI:80 ggrieķu jogurts1 ĒKmedus1 TKkakao pulveris
Pagatavošana
1
Plastmasas traukā ar vāku lej pienu, pievieno grieķu jogurtu, medu, vaniļas pastu, mazu šķipsniņu sāls, šķīstošās kafijas granuliņas un visu pamatīgi samaisa.
2
Tad šķidrajā masā ieber čia sēklas, auzu pārslas un vēlreiz visu samaisa.
3
Liek traukam virsū vāku un ievieto ledusskapī uz nakti (vai vismaz 4 stundām).
4
Nākamajā rītā izņem trauku no ledusskapja, auzu pārslu masu sadala divos trauciņos vienādās porcijās.
5
Atsevišķi sajauc grieķu jogurtu ar medu virskārtai, labi samaisot, un ar karoti uzliek virsū putrai.
6
Pāri sijā kakao pulveri, neskopojoties – lai gardāk!
Lai labi garšo!
BrokastisLaunagsĒdieni veģetāriešiemPasniegt atdzesētuAuzu pārslasGrieķu jogurtsMedusPiensVaniļaviegliIkdienas maltīteiBez termiskas apstrādesKakaoČia sēklasŠķīstošā kafijasalsPutras un biezputras
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit