Sastāvdaļas
Pagatavošana
Uzsilda pannu un apcep cūkgaļas krūtiņu, līdz tā ir zeltaina un kraukšķīga. Pievieno sāli un piparus pēc garšas. Pārliek gaļu dziļā cepamajā traukā.
Burkānus, ķiplokus, sīpolus un seleriju sagriež. Liek dārzeņus uz pannas, pielej ābolu sulu un uzvāra. Kad dārzeņi ir uzvārījušies, pārlej tos pāri gaļai cepamajā traukā.
Bietes liek mazā cepamajā traukā, pielej ābolu sulu, pievieno olīveļļu, balzametiķi, brūno cukuru un sāli. Pārklāj ar foliju un liek tvaicēties 180ºC temperatūrā pusotru stundu.
Katlā sajauc mārrutku krēmu, saldo krējumu un sāli. Maisot uzsilda, līdz krēms ir silts un viendabīgs.
Citā katlā lej ābolu sidru un pievieno medu. Vāra 5–7 minūtes, līdz glazūra nedaudz sabiezē.
Lēni ceptās cūkas cepeti pasniedz, pārlejot to ar pagatavoto glazūru, un ar ceptajām bietēm un mārrutku mērci.