Sastāvdaļas
Pagatavošana
Gatavo marinādi gaļai – uzvāra ābolu sulu, pievieno garšvielas un vāra 1 minūti, tad katliņu noņem no uguns un sulu atdzesē.
Cūkgaļu liek traukā ar augstām malām, pāri lej marinādi un liek uz 1 diennakti ledusskapī.
Kad noteiktais laiks pagājis, gaļu izņem no marinādes, nosusina un strauji apcep uz karstas pannas no visām pusēm.
Gaļu liek uz cepešpannas un cep cepeškrāsnī 185°C - kamēr gatava.
Sagatavo pastinaka biezeni – pastinakus nomizo, sagriež sīkos gabalos un liek vārīties pienā uz nelielas uguns. Liek katlam vāku un vāra līdz tie mīksti. Tad izberž caur sietu un pievieno sviestu.
Gatavo sēņu mērci – sīpolus un ķiplokus apcep, tad pievieno sēnes un cep vēl 5 minūtes, pievieno saldo krējumu, garšvielas un nedaudz vēl pavāra.
Pagatavo pīlādžu čatniju – noskalotas pīlādžu ogas vāra nelielā ūdens daudzumā uz lēnas uguns, tad pievieno cukuru, vēl mazliet pavāra un atdzesē.
Pasniedz ar zaļumiem un blanšētiem dārzeņiem.