60Minūtes
12Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
svaigas renģes milti sāls eļļa smaržīgie pipari ķimenes lauru lapas sāls cukurs kafijas novārījums etiķis želatīns
Pagatavošana
1
Svaigām reņģēm nogriež galvas un astes, izņem iekšas, reņģes nedaudz apvārta miltos un, uzberot sāli, cep eļļā.
2
Tad kārto dziļākā traukā citu pie citas.
3
Pēc tam uz pannas uzlej ūdeni, kuram pēc katra gaumes un garšas pieliek garšvielas.
4
Ieteicamā želatīna deva - 1,5 ĒK uz 1 l ūdens.
5
Gatavo šķidrumu pārlej reņģēm, lai tās tiktu noklātas.
6
Noliek vēsā vietā, lai sarec.
Iesūtīja: Vineta
Pannā cepts ēdiensPasniegt atdzesētuZivju un jūras produktu uzkodasAugu eļļaCukursEtiķisLauru lapasMiltiReņģesĶimenesvidējiŽelatīnsGavēņa laika ēdieniIkdienas maltīteiSmaržīgie pipari
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit