Foto: Shutterstock
Mmmm, mēli var norīt!
60Minūtes
12Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

svaigas renģes milti sāls eļļa smaržīgie pipari ķimenes lauru lapas sāls cukurs kafijas novārījums etiķis želatīns

Pagatavošana

1

Svaigām reņģēm nogriež galvas un astes, izņem iekšas, reņģes nedaudz apvārta miltos un, uzberot sāli, cep eļļā.

2

Tad kārto dziļākā traukā citu pie citas.

3

Pēc tam uz pannas uzlej ūdeni, kuram pēc katra gaumes un garšas pieliek garšvielas.

4

Ieteicamā želatīna deva - 1,5 ĒK uz 1 l ūdens.

5

Gatavo šķidrumu pārlej reņģēm, lai tās tiktu noklātas.

6

Noliek vēsā vietā, lai sarec.

Iesūtīja: Vineta

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!