45Minūtes
12Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
1 gab.vista2 ĒKeļļa0.5 TKsāls0.5 TKbaltie pipari200 mlbaltvīns1 ĒKvīna etiķis200 mlvistas buljons300 gķirbis2 gab.burkāni200 gsīpoli1 TKkaltēts estragons1 ĒKkviešu milti
Pagatavošana
1
Vistu sadala gabalos. Tad gabalus vienmērīgi apcep pannā sakarsētā eļļā zeltainus un saliek katlā ar vāku.
2
Pieliek sāli un piparus. Klāt pielej baltvīnu, vīna etiķi un vistas kubika buljonu. Sautē 20 minūtes.
3
Burkānus un ķirbi notīra, sagriež biezās šķēlēs un apcep eļļā kopā ar sīpoliem.
4
Vistai pievieno dārzeņus un turpina sautēt vēl apmēram 10 minūtes. Bagātina ar estragonu.
5
Buljonu iebiezina ar miltu un auksta ūdens tumi. Vāra apmēram 3-5 minūtes.
Iesūtīja: Edīte
Ziemassvētku receptesCepšanaVārīšanaAugu eļļaBaltie pipariBurkāniEstragonsKviešu miltiVistas gaļaVistas buljonsGaļas ēdieniSīpoliMārtiņdienas cienastsBaltvīnsVīna etiķisķirbis
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit