20Minūtes
5Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
1 glāzerīsi1 brokolis pēc garšassāls2 ĒKbalzamiko zaļumi
Pagatavošana
1
Vāra rīsus, pārlejot ar 2 glāzēm ūdens un vārot zem vāka uz nelielas liesmas 14 minūtes kopš brīža, kad ūdens sāk burbuļot. Vārīšanas laikā pievieno zaļumus, pavisam nedaudz garšvielas pēc gaumes.
2
Noblanšē brokoļu rozetes, liekot verdošā ūdenī uz 2 minūtēm, tad strauji atdzesē aukstā ūdenī un nokāš.
3
Brokoļus samaisa ar rīsiem, pārslaka ar balzamiko, pārkaisa ar sāli un pasniedz.
Iesūtīja: Mia
PusdienasVakariņasGrūtnieces ēdienkarteĒdieni vegāniemĀrstnieciskais uztursCepšanaVārīšanaBalzamiko etiķisBrokoļiRīsiDārzeņu ēdieniRīsu ēdieniGavēņa laika ēdienisals
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit