120Minūtes
14Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
800 gcūkgaļa500 gliellopa aknas5 bulgāru pipari5 sīpoli2 tomāti1 glāzesēnes0.33 glāzesausais baltvīns melnie pipari paprikas pulveris3 lauru lapas pētersīļi sarkanie pipari0.5 glāzeeļļa sāls
Pagatavošana
1
Gaļu sagriež nelielos gabaliņos, apcep sviestā, pievieno nedaudz ūdens.
2
Pievieno sīpolus, kad sīpoli paliek mīksti, tad pievieno iepriekš novārītas un gabaliņos sagrieztas aknas, sagrieztas sēnes, sagrieztu papriku, melnos un sarkanos piparus, paprikas pulveri, vīnu, sāli, lauru lapas un nedaudz karsta ūdens.
3
Visu labi izmaisa, liek "pīlē" vai citā karstumizturīgā traukā ar vāku un liek ieprieš līdz 180 grādiem sakarsētā cepeškrāsnī uz 2-2.5 stundām.
4
Pirms pasniegšanas pārkaisa ar sagrieztiem pētersīļiem. Pasniedz ar rīsiem.
Iesūtīja: Ieva
PusdienasVakariņasCepšanaCepeškrāsnsVārīšanaPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasAugu eļļaCūkgaļaLauru lapasLiellopa aknasMelnie pipariPaprikaPētersīļiSarkanie pipariSēnesTomātiGaļas ēdienividējiSīpoliIkdienas maltīteiBaltvīns
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit