Sagriež gaļu mazos kubiņos, apkaisa ar sāli, pipariem un apcep uz pannas eļļā, līdz nedaudz apbrūnē, pēc tam tos liek katliņā verdošā ūdenī uz mazas uguns sutināties.
Uz pannas apcep sagrieztus burkānus, sīpolus, ķiplokus un žāvēto gaļu. Pievieno gaļai. Apmēram pēc 20 minūtēm pievieno kubiņos sagrieztus kartupeļus, pievieno garšvielas-estragonu, timiānu un garšvielu gaļai. 10 minūtes pavāra un pievieno ripiņās sagrieztu puravu, kečupu un aso papriku, olīvas (~10 gabalas). Ļauj uzvārīties un pievieno lauru lapas, pētersīļus vai dilles. Ja nepieciešams pievieno vēl sāli.
Pasniedz kopā ar krējumu.
Piezīmes: Ja vēlas var pievienot arī puķkāpostus, zaļos zirnīšus, sastāvdaļu daudzumu var variēt, kā labāk pēc garšas patīk, tāpat arī garšvielas-liellopu gaļas garšvielu vietā var pielikt buljona kubiciņu, eļļu cepšanai izvēlas to, kas mājās - es lietoju rapšu - sanāk dzeltenāka nokrāsa ceptajam.
Var pievienot citronšķēlīti, ja mājās aizķēries ledusskapī.
Iesūtīja: Evita