30Minūtes
12Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
2 gab.siltumnīcas gurķi5 gab.tomāti1 gab.čili pipars1 gab.sīpols3 gab.ķiploka daiviņas1 ĒKetiķis (ābolu vai vīna)2.5 glāzestomātu sula sāls melnie pipari pētersīļi baziliks1 gab.citrona sula
Pagatavošana
1
Dārzeņus sagriež diezgan smalki.Pusi no daudzuma liek blenderī, pielej sulu un pārējās sastāvdaļas.
2
Kad viss ir samalts viendabīgā biezenī, pārlej stikla bļodā, iemaisa atlikušos dārzeņus un liek ledusskapī uz ~ 4 stundām.
3
Pirms pasniegšanas galdā, pārkaisa vēl ar svaigiem zaļumiem, dekorē ar dārzeņu gabaliņiem.
Iesūtīja: kaya
PusdienasVakariņasAss un pikants ēdiensĀtri pagatavojami ēdieniMazkaloriju ēdieniSvaigēšanaĒdieni vegāniemĒdieni veģetāriešiemBaziliksEtiķisGurķiMelnie pipariPētersīļiTomātiTomātu sulaČiliĶiplokiAukstās zupasSīpoliIkdienas maltīteiCitronu sulaViegla vasaras maltīteBez termiskas apstrādes
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit