5Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
cūkgaļas kakla karbonāde vai šķiņķis sīpoli sāls malti melnie pipari rozmarīns
Pagatavošana
1
Aptuveni 20-30 cm garu (vai tik lielu, cik atļauj katliņa diametrs) gabalu cūkgaļas šķiņķa vai kakla karbonādes apcep strauji no visām pusēm pannā.
2
Katliņā liek gradzenos sagrieztus sīpolus, tuz tiem – cepeti, visu pārlej ar ūdeni, bet ne pārāk daudz – lai katls būtu piepildīts ar ūdeni vien 5 cm augstumā. Gaļu pārkaisa ar sāli, pipariem, pievieno pāris rozmarīna zariņus.
3
Sautē zem vāka uz pavisam nelielas liesmas aptuveni 2 stundas, līdz sīpoli pārvēršas mērcē, ik pa laikam lielo gaļas gabalu pagrozot un aplaistot ar šķidrumu, kas izdalās no sīpoliem.
Iesūtīja: Krizdole
PusdienasVakariņasĒdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiCepšanaVārīšanaPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasCūkgaļas karbonādeMelnie pipariRozmarīnsGaļas ēdieniviegliSīpoliIkdienas maltīteiTavam svētku galdam
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit