Foto: Shutterstock
Īpašam gadījumam, cienastam vai noformējumam - ķiploki eļļā.
30Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

3 gab.ķiploku galviņas12 ĒKolīveļļa250 mlbaltvīns250 gķirštomāti2 gab.rozmarīna zariņš2 gab.timiāna zariņš sāls pipari

Pagatavošana

1

Ķiplokus sadala daiviņās, nomizo tās un gareniski pārgriež uz pusēm.

2

Pannā sakarsē olīveļļu, tajā viegli apcep ķiplokus, pievieno garšvielas un sautē 3 min.

3

Tad pielej vīnu un sautē vēl 15 min.

4

Pirms sautēšanas beigām pievieno tomātiņus un samaisa.

5

Pilda tīrā burkā.


Iesūtīja: Vineta

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!