30Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
3 gab.ķiploku galviņas12 ĒKolīveļļa250 mlbaltvīns250 gķirštomāti2 gab.rozmarīna zariņš2 gab.timiāna zariņš sāls pipari
Pagatavošana
1
Ķiplokus sadala daiviņās, nomizo tās un gareniski pārgriež uz pusēm.
2
Pannā sakarsē olīveļļu, tajā viegli apcep ķiplokus, pievieno garšvielas un sautē 3 min.
3
Tad pielej vīnu un sautē vēl 15 min.
4
Pirms sautēšanas beigām pievieno tomātiņus un samaisa.
5
Pilda tīrā burkā.
Iesūtīja:
Ass un pikants ēdiensCepšanaMarinēšanaPasniegt atdzesētuDažādas uzkodasOlīveļļaRozmarīnsSarkanvīnsĶiplokiĶirštomātiDažādiTimiāns
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit