80Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
0.5 kgjēra gaļa1.5 glāzerīsi2 gab.sīpoli0.5 kgburkāni buljons lauru lapas pipari sāls
Pagatavošana
1
Jāsāk ar to, ka plovu gatavo no jēra gaļas.
2
Apcep jēra gaļas kubiņus, sīpolus, sagrieztus šķēlītēs burkānus.
3
Kad masa apcepusies, pieber rīsus (vari mazgāt, nemazgāt - garšu tas nemaina), apcep tos arī līdz paliek maigi brūni un uzlej virsū buljonu un NEMAISOT uzliec virsū vāku.
4
Var pievienot lauru lapas, piparus.
5
Seko, lai masai pietiek mitruma, vajadzības gadījumā pielej ūdeni.
6
Var likt arī rozīnes, plūmes, ko sirds vēlas.
7
Pagaršo rīsus no augšas un, kad tie ir gatavi, var samaisīt visu masu.
Iesūtīja: Muris (iistais)
Ass un pikants ēdiensMazkaloriju ēdieniZiemassvētku receptesPannā cepts ēdiensBuljonsBurkāniJēra gaļaLauru lapasPipariRīsiGaļas ēdieniRīsu ēdieniSīpoliMārtiņdienas cienasts
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit