8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
2 gab.sīpoli500 grabarberi50 grozīnes75 gbrūnais cukurs1 TKsvaigi rīvēts ingvers1 gab.lauru lapa1 TKmelnie pipari graudi250 mlvīna etiķis
Pagatavošana
1
Sīpolus notīra, sakapā un izsautē etiķi mīkstus.
2
Pievieno nemizotus, puscentimetru garos gabaliņos sagrieztus rabarberus un pārējās sastāvdaļas.
3
Uzvāra un ļauj sešas minūtes kārtīgi vārīties.
4
Pilda tīrās, izkarsētās burkās ar skrūvējamiem vākiem, uzglabā vēsumā.
Iesūtīja: Nora
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit