Foto: Privātais arhīvs
Pikantai piedevai gaļas ēdieniem vai sieram - rabarberu čatnijs.
8Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

2 gab.sīpoli500 grabarberi50 grozīnes75 gbrūnais cukurs1 TKsvaigi rīvēts ingvers1 gab.lauru lapa1 TKmelnie pipari graudi250 mlvīna etiķis

Pagatavošana

1

Sīpolus notīra, sakapā un izsautē etiķi mīkstus.

2

Pievieno nemizotus, puscentimetru garos gabaliņos sagrieztus rabarberus un pārējās sastāvdaļas.

3

Uzvāra un ļauj sešas minūtes kārtīgi vārīties.

4

Pilda tīrās, izkarsētās burkās ar skrūvējamiem vākiem, uzglabā vēsumā.

Iesūtīja: Nora

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!