30Minūtes
9Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 6
350 grīsi80 gsviests100 gsiers1 gsafrāns50 gsīpoli1 glāzesausais baltvīns1 lgaļas buljons sāls malti melnie pipari
Pagatavošana
1
Katliņā sviestā apcep sagrieztu sīpolu, ieber rīsus. Cep, kamēr rīsi kļūst caurspīdīgi.
2
Pielej vīnu. Kad tas iztvaikojis, pievieno pamazām buljonu. 5 minūtes pirms beigām pievieno safrānu, rīvētu sieru, izmaisīt.
3
Beigās pievieno sviestu, ļauj ievilkties 3 minūtes.
Iesūtīja:
PusdienasVakariņasĀrstnieciskais uztursBuljonsMelnie pipariRīsiSafrānsSiersSviestsRīsu ēdieniItāļu nacionālā virtuveBaltvīns
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit