Santa Maria
Ķiršu tomātiņi, spināti, zemesrieksti un balzamiko - izcila piedeva tavai iecienītākajai pastai. Pagatavo izsmalcināti vienkāršas vakariņas vienā acumirklī.
20Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
400 gtagliatelle pasta100 gspināti60 gzemesrieksti2 ĒKolīveļļa cepšanai100 gsīpoli0.5 ĒKcukurs1 ĒKbalzamiko16 ķiršu tomāti Santa Maria piedeva makaroniem vai Pasta Rossa dzirnaviņas akmens sāls

Pagatavošana

1

Tagliatelle pastu vāra līdz "al dente" gatavībai.

2

Sasmalcina zemesriekstus un viegli apcep pannā kopā ar piedevu makaroniem un ķiršu tomātu pusītēm.

3

Sagriež sīpolu šķēlītēs un apcep eļļā zeltaini brūnu. Pievieno balzamiko, cukuru un pāris minūtes pacepina.

4

Pievieno spinātus, zemesriekstus, tomātus un makaronus un rūpīgi samaisa.

5

Pārkaisa ar rīvētu sieru un pasniedz nekavējoties.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!