20Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
400 gtagliatelle pasta100 gspināti60 gzemesrieksti2 ĒKolīveļļa cepšanai100 gsīpoli0.5 ĒKcukurs1 ĒKbalzamiko16 ķiršu tomāti Santa Maria piedeva makaroniem vai Pasta Rossa dzirnaviņas akmens sāls
Pagatavošana
1
Tagliatelle pastu vāra līdz "al dente" gatavībai.
2
Sasmalcina zemesriekstus un viegli apcep pannā kopā ar piedevu makaroniem un ķiršu tomātu pusītēm.
3
Sagriež sīpolu šķēlītēs un apcep eļļā zeltaini brūnu. Pievieno balzamiko, cukuru un pāris minūtes pacepina.
4
Pievieno spinātus, zemesriekstus, tomātus un makaronus un rūpīgi samaisa.
5
Pārkaisa ar rīvētu sieru un pasniedz nekavējoties.
Ēdieni vegāniemVakariņu idejasCepšanaVārīšanaBalzamiko etiķisCukursMakaroniZemesriekstiĶirštomātiMakaronu ēdieniSīpoliGavēņa laika ēdieniSanta Maria garšvielas
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit