40Minūtes
12Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
1 cālis3 ĒKolīveļļa2 sīpoli, vidēja lieluma4 ķiploka daiviņas4 tomāti, vidēji130 mlsausais baltvīns1.5 TKsarkanvīna etiķis pēc garšassāls1 TKcukurs pēc garšaspipari, malti pēc garšastimiāns pēc garšassalvija, svaiga
Pagatavošana
1
Lielā pannā uzkarsē eļļu. Cāli sadala gabalos. Sīpolu nomizo, sagriež palielos gabalos. Ķiplokus nomizo, sasmalcina. Tomātus sagriež četrās daļās.
2
Karstā eļļā liek cepties ar papīra dvieli nosausinātus gaļas gabalus 5–6 minūtes no katras puses, bez vajadzības negrozot, lai izveidotos zeltaina garoziņa. Tad pannas brīvajās vietās pievieno sīpolus un ķiplokus un, ik pa laikam apmaisot, turpina cept vēl 5–6 minūtes, tad pievieno tomātus, vīnu, sāli, cukuru, etiķi, timiānu un salviju. Pannai uzliek vāku un sautē aptuveni 20 minūtes.
Pasniedz ar pastu, rīsiem vai dārzeņiem.
PusdienasVakariņasCepšanaPannā cepts ēdiensCukursOlīveļļaPipariSalvijaTomātiVistas gaļaĶiplokiGaļas ēdieniSīpoliItāļu nacionālā virtuveIkdienas maltīteiTimiānsBaltvīnssalsSarkanvīna etiķis
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit