30Minūtes
10Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 12
saujavārītas garneles6 vārītas olas2 ĒKmajonēze2 ĒKskābais krējums2 TKDižonas sinepes1 TKcitrona sula pēc garšassāls pēc garšassvaigi malti melnie pipari garneles dekorēšanai pētersīļi
Pagatavošana
1
Olu pildīšanai paredzētās garneles sakapā sīkos gabaliņos un atliek vēlākam.
2
Vārītās olas pārgriež uz pusēm un izņem to dzeltenumus – tos saber kādā bļodiņā.
3
Olu dzeltenumus sastampā ar dakšiņu un pievieno tiem garneles, majonēzi, skābo krējumu, sinepes, citronu sulu, sāli un piparus. Visu samaisa.
4
Pildījuma masu liek olu baltumu pusītēs. Garnē ar garneles gabaliņiem un pētersīļiem.
5
Pirms pasniegšanas notur ledusskapī.
BrokastisĀtri pagatavojami ēdieniLieldienu receptesPasniegt atdzesētuZivju un jūras produktu uzkodasOlu uzkodasGarnelesMelnie pipariPētersīļiSkābais krējumsMajonēzeCitronu sulaDižonas sinepessals
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit