10Minūtes
13Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
gurķi tomāti kabači6 ķiploka daiviņas10 melnie pipari saujaupeņu lapas diļļu ziedi un kāti3 kliņģerīšu ziedi MARINĀDEI:2 lūdens2 ĒKsāls4 ĒKcukurs16 ĒKetiķis (9%)
Pagatavošana
1
Bļodā liek gurķus ar nogrieztiem galiem, tomātus, ripās sagrieztus kabačus un nomizotas ķiploka daiviņas. Pievieno diļļu kātus un ziedus, upeņu lapas, kliņģerīšu ziedus, melno piparu graudus.
2
Katlā lej ūdeni, pievieno sāli, cukuru un karsē, līdz marināde ir verdoša. Pievieno etiķi, samaisa, pārlej dārzeņiem.
3
Atdzesē un bauda dārzeņus kā kraukšķīgu piedevu.
Lai labi garšo!
Piknika ēdienu receptesMazkaloriju ēdieniĒdieni vegāniemĒdieni veģetāriešiemMarinēšanaPasniegt atdzesētuCukursDillesEtiķisGurķiKabačiMelnie pipariTomātiUpenesŪdensMarinēšanaGavēņa laika ēdienisalsKliņģerītes
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit