13Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
rudzu maize gurķis forele, viegli sālīta dilles sāls cukurs AVOKADO KRĒMAM:1 ĒKsojas mērce ar samazinātu sāls saturu0.5 TKigvera sakne, nomizota un sarīvēta0.5 TKķiploks, sakapāts1 TKlaima sula1 šķipsnačili pipars, sakapāts1 TKmango biezenis
Pagatavošana
1
Lai iesālītu foreles fileju, nepieciešams tikai sāls un cukurs, tāpēc šī ir jūsu iespēja pašiem atrast savu vislabāko recepti salduma un sāls balansam.
2
Kad zivs iesālīta, atstāj to uz nakti ledusskapī, no rīta noskalo lieko sāli un sagriež fileju.
3
Pagatavo avokado krēmu, savienojot visas sastāvdaļas un samaļot krēmā. Sagriež gurķi plānās ripiņās. Kārto maizītes ar krēmu, foreli un gurķi, virspusē uzliekot dilles.
Lai labi garšo!
Ātri pagatavojami ēdieniĒdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiKāzu ēdienkarteRomantiskas vakariņasBērnu ballītes ēdieniMātes dienas ēdieniPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasZivju un jūras produktu uzkodasKanapē un sviestmaizesCukursDillesGurķiIngversLaimsMaizeMangoSojas mērceČiliĶiplokiviegliBez termiskas apstrādesForelesalsPastētes, sviests un smēriņi
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit