9Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
1 gab.puravs200 gsēnes2 saujasgrūbas2 gab.seleriju kāti1 gab.buljona kubiņš1.5 lūdens2 ĒKsviests2 ĒKVusteras mērce2 ĒKsojas mērce
Pagatavošana
1
Purava balto daļu griež ripiņās un katliņā apcep izkausētā sviestā.
2
Pievieno sagrieztus seleriju kātus un sēnes, turpina visu cept.
3
Kamēr dārzeņi un sēnes vēl ir mīksti, pievieno mērces, ūdeni, dārzeņu buljona kubiņu un izmērcētas, noskalotas grūbas.
4
Vāra, līdz grūbas ir gatavas, pēc garšas var pievienot sāli un piparus.
Lai labi garšo!
PusdienasVakariņasĀtri pagatavojami ēdieniĒdieni veģetāriešiemCepšanaVārīšanaBuljonsGrūbasSelerijasSojas mērceSviestsSēnesŪdensDārzeņu zupasSēņu zupasviegliGavēņa laika ēdieniIkdienas maltīteiPuraviVusteras mērce
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit