40Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
800 gtomāti30 kadiķogas8 lauru lapas360 mlrapšu eļļa10 ķiploka daiviņas1 TKčili pārslas svaigs baziliks
Pagatavošana
1
Sakarsē cepeškrāsni līdz 180 grādiem.
2
Sagriež tomātus 1 cm biezās šķēlēs un izvieto uz cepešplāts.
3
Nomizo un sagriež ķiplokus, pārkaisa tomātiem. Saberž kadiķogas un pārkaisa tomātiem. Pārkaisa ar čili pāslām un sāli. Pārlej visam pāri eļļu, liek krāsnī un cep 8 minūtes.
4
Liek tomātus izkarsētā sburkās kārtām, pa vidu liekot lauru lapas un bazilika lapiņas.
5
Pārlej tomātus ar cepešplātī palikušo marinādi. Ja nepieciešams, pievieno vēl eļļu, lai tomāti ir pārklāti.
6
Aizvāko ar izkarsētiem vāciņiem. Uzglabā ledusskapī.
Lai labi garšo!
Ēdieni veģetāriešiemCepšanaCepeškrāsnsPasniegt atdzesētuBaziliksLauru lapasKadiķogasTomātiČiliĶiplokiMarinēšanaDažādiviegliIkdienas maltīteiRapšu eļļa
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit