Jolo virtuve - 352
Foto: Publicitātes foto
Dārzā šogad liela tomātu raža? Tad izmēģino pagatavot tomātus marinādē ar kadiķogām un lauru lapām. Garšos izcili ar gaļas ēdieniem!
40Minūtes
7Sastāvdaļas
viegli

Sastāvdaļas

Porcijas: 4
800 gtomāti30 kadiķogas8 lauru lapas360 mlrapšu eļļa10 ķiploka daiviņas1 TKčili pārslas svaigs baziliks

Pagatavošana

1

Sakarsē cepeškrāsni līdz 180 grādiem.

2

Sagriež tomātus 1 cm biezās šķēlēs un izvieto uz cepešplāts.

3

Nomizo un sagriež ķiplokus, pārkaisa tomātiem. Saberž kadiķogas un pārkaisa tomātiem. Pārkaisa ar čili pāslām un sāli. Pārlej visam pāri eļļu, liek krāsnī un cep 8 minūtes.

4

Liek tomātus izkarsētā sburkās kārtām, pa vidu liekot lauru lapas un bazilika lapiņas.

5

Pārlej tomātus ar cepešplātī palikušo marinādi. Ja nepieciešams, pievieno vēl eļļu, lai tomāti ir pārklāti.

6

Aizvāko ar izkarsētiem vāciņiem. Uzglabā ledusskapī.

Lai labi garšo!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!