40Minūtes
10Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
1 kgattīrīts muskatrieksta ķirbis400 gūdens100 gbrūnais cukurs90 gbaltvīna etiķis6 gab.krustnagliņas2 gab.anīsa zvaigznes5 gab.smaržīgie pipari50 gsvaigas, attīrītas cidonijas0.5 gab.kanēļa standziņa10 gsāls
Pagatavošana
1
Uzvāri ūdeni, pievieno tam cidonijas un garšvielas.
2
Mazliet visu pavāri.
3
Pievieno baltvīna etiķi un ķirbi.
4
Kad viss sāk vārīties, pavāri vēl 8 minūtes.
5
Uz vienu dienu atstāj visu ievilkties.
Lai labi garšo!
PusdienasLaunagsVakariņasĒdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiVārīšanaBrūnais cukursCidonijasKanēlisŪdensMarinēšanaviegliPasniegt nākamajā dienāKrustnagliņasIkdienas maltīteiAnīssSmaržīgie piparisalsBaltvīna etiķisķirbisKā marinēt ķirbi
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit