480Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 2
400 gcūkgaļas fileja (muguras daļa)5 gab.sīpoli10 gsāls25 gmelnie pipari5 gab.piparu graudi10 gcitronskābe5 gab.ķiploka daiviņas2 gab.lauru lapas3 gab.speķa strēmelītes
Pagatavošana
1
Nomazgā gaļu.
2
Sagriez ķiplokus un sīpolus.
3
Uzber gaļai sāli, piparus, citronskābi, pievieno lauru lapas.
4
Sīpolus un ķiplokus iemīci gaļā, lai tie iesūcas tajā.
5
Noliec 6–8 stundas nostāvēties zem smaguma.
6
Pēc tam noņem no gaļas sīpolus.
7
Uzliec gaļu uz karstas pannas un apdedzini fileju no abām pusēm 1 minūti.
8
Liec gaļu folijā kopā ar sīpoliem.
9
Uz filejas uzliec speķa strēmelītes, lai gaļa izdotos sulīga.
10
Ietin visu folijā un cep 200 grādos sakarsētā cepeškrāsnī aptuveni 50 minūtes.
Lai labi garšo!
PusdienasVakariņasCepšanaCepeškrāsnsPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasCitronskābeSpeķisCūkgaļas filejaLauru lapasMelnie pipariPipariĶiplokiGaļas ēdieniviegliSīpoliIkdienas maltīteisals
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit