300Minūtes
16Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
Porcijas: 12
50 gmandeļu milti35 gkokosriekstu milti40 gturku zirņu milti45 gkukurūzas milti0.25 TKgaram masala1 gab.rīvēta citrona miziņa40 gkokosriekstu eļļa30 gagaves sīrups400 mlkokosriekstu piens no bundžas40 gkukurūzas ciete55 gagaves sīrups100 mlsvaigi spiesta citronu sula1 gab.citrona miza30 gkokosriekstu eļļa0.5 TKkurkumas pulveris vaniļas pāksts sēkliņas
Pagatavošana
1
Pamatnei sajauc visas sastāvdaļas, līdz izveidojas vienādas konsistences mīkla.
2
Mīklu kārto cepamformā, sadursti ar dakšu un liec cepties 180 grādos uzkarsētā cepeškrāsnī 10-15 minūtes. Kad gatava, atdzesē.
3
Gatavo pildījumu, katlā sajaucot visas sastāvdaļas, izņemot kokosriekstu eļļu.
4
Liec katlu uz plīts, vāri masu uz vidējas liesmas, pēc tam iemaisi kokosriekstu eļļu.
5
Samazina plīts karstumu un, nepārtraukti maisot, vāri, līdz masa sabiezē.
6
Lej uz pamatnes, atdzesē istabas temperatūrā, dekorē un liec ledusskapī.
Lai labi garšo!
BrokastisPusdienasLaunagsVakariņasĒdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiCepeškrāsnsPasniegt atdzesētuCitroniKukurūzas miltiKurkumaVaniļaZirņu miltiTortes un kūkasviegliIkdienas maltīteiKokosriekstu piensMandeļu miltiAgaves sīrupsGaram masalaKokosriekstu eļļaSaldēšanaLatvijas svētku receptesKokosriekstu milti
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit