20Minūtes
8Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
3 gab.garie gurķi2 gab.ķiploku daiviņas0.5 TKjūras sāls1 TKrīsu etiķis2 TKsojas mērce1.5 TKcukurs1 TKsarkano piparu pārslas1.5 TKsezama sēklas
Pagatavošana
1
Nelielā bļodiņā sajauc caur ķiplokspiedi izspiestu ķiploku, sāli, rīsu etiķi, sojas mērcu, cukuru un sarkano piparu pārslas. Atstāj visu uz 10 minūtēm, lai garšas savelkas.
2
Gurķiem nogriež galus, pārgriež uz pusēm, sagriež kumosa lieluma šķēlēs.
3
Ieliek gurķus bļodā, kur tie tiks pasniegti. Pārlej ar sagatavoto marinādi, uzmanīgi iemaisa gurķu šķēlītēs. Pārkaisa ar sezama sēkliņām un pasniedz uzreiz.
Ātri pagatavojami ēdieniMazkaloriju ēdieniĒdieni veģetāriešiemDārzeņu un sēņu uzkodasDažādas uzkodasCukursGurķiSezama sēklasSojas mērceĶiplokiBez termiskas apstrādesRīsu etiķisJūras sāls
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit