![](https://images.delfi.lv/media-api-image-cropper/v1/1559eeb1-0e36-47c0-809a-d85dd43229ca.jpg?w=576&h=313)
150Minūtes
14Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
reņģes milti sīpoli melnie pipari smaržīgie pipari krustnagliņa laurlapa ķiploks MARINĀDEI:1 lūdens2 ĒKcukurs1 ĒKsāls6 ĒKetiķis2 gab.želatīna paciņas
Sagatavošana
1
Reņģes iztīra, apviļā miltos un apcep.
2
Uz tās pašas pannas apcep pusripās sagrieztu sīpolu.
3
Apceptās reņģes saliek traukā, pa virsu liek saceptos sīpolus.
4
Traukā liek melnos piparus, smaržīgos piparus, krustnagliņu, laurlapu, ķiploku.
5
Trauka saturu pārlej ar marinādi. Marinādi gatavo no ūdens (1 l), cukura (2 ĒK), sāls (1 ĒK), etiķa (6 ĒK) un želatīna (divas paciņas – drošības garants, ka tiešām saželēs).
6
Trauku atdzesē un liek ledusskapī, lai saželē.
Lai labi garšo!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit