150Minūtes
14Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
reņģes milti sīpoli melnie pipari smaržīgie pipari krustnagliņa laurlapa ķiploks MARINĀDEI:1 lūdens2 ĒKcukurs1 ĒKsāls6 ĒKetiķis2 gab.želatīna paciņas
Pagatavošana
1
Reņģes iztīra, apviļā miltos un apcep.
2
Uz tās pašas pannas apcep pusripās sagrieztu sīpolu.
3
Apceptās reņģes saliek traukā, pa virsu liek saceptos sīpolus.
4
Traukā liek melnos piparus, smaržīgos piparus, krustnagliņu, laurlapu, ķiploku.
5
Trauka saturu pārlej ar marinādi. Marinādi gatavo no ūdens (1 l), cukura (2 ĒK), sāls (1 ĒK), etiķa (6 ĒK) un želatīna (divas paciņas – drošības garants, ka tiešām saželēs).
6
Trauku atdzesē un liek ledusskapī, lai saželē.
Lai labi garšo!
PusdienasVakariņasPannā cepts ēdiensPasniegt atdzesētuUzkodasZivju un jūras produktu uzkodasCukursEtiķisMelnie pipariMiltiReņģesĶiplokiŪdensSīpoliŽelatīnsSmaržīgie piparisals
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit