Taču nevajag baidīties – veselīgai maltītei mērci var pagatavot arī no bezpiedevu jogurta, kas aizvietos trekno majonēzi. Mērci pagatavot ir pavisam vienkārši, izmantojot grieķu jogurtu, kuram pievienoti sezonas zaļumi – dilles, pētersīļi vai lociņi. Šādu mērci nemaisi iekšā salātos, bet gan pasniedz, vienkārši uzklātu, uz katra individuālā šķīvja. Garšas dažādībai mērcēm pievieno arī, piemēram, ievārījumu vai sinepes.
Sarakstu karuselisSalātiAprikozesAvenesBalzamiko etiķisBrūnais cukursDillesEtiķisGrieķu jogurtsLapu salātiMedusOlīveļļaPētersīļiPūdercukursSinepesSpinātiSīpollokiUpenesSalātu mērcesMajonēzeCitronu sulaOgasVīna etiķisDižonas sinepesAngļu sinepesGaršvielasBaudi vasaru!Bezpiedevu jogurts
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit