30Minūtes
14Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 8
2.5 kgplaudis500 mlgaišais alus100 gsmalkie milti100 gsviests2 sīpoli2 burkāni1 selerija1 pētersīļa sakne10 smaržīgie pipari10 melnie pipari5 lauru lapas etiķis cukurs sāls
Pagatavošana
1
Zivi notīra un izķidā. Nosusinātas zivis apsāla un sapiparo.
2
Kastrolī izkausē sviestu un zivis no abām pusēm strauji apcep. Tad tās izņem un cepšanas sulā apcep sagrieztus dārzeņus, sīpolus. Pieliek garšvielas, pielej sagatavoto alu un apmēram 20 minūtes pavāra.
3
Mērci iebiezina ar miltiem, sviestu, uzvāra. Pieliek sāli, etiķi, cukuru un cauri smalkam sietam uzlej sagatvotajai zivij. Zivi noliek siltumā zem vāka nostāvēties.
Iesūtīja: Artūrs
PusdienasVakariņasĀtri pagatavojami ēdieniZiemassvētku receptesĒdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiRomantiskas vakariņasCepšanaVārīšanaBurkāniEtiķisGaišais alusLauru lapasMelnie pipariMiltiPlaudisPētersīļiSelerijasSviestsZivju un jūras produktu ēdieniSīpoliMārtiņdienas cienastsSmaržīgie pipari
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit