25Minūtes
10Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
1 burkāns1 paprika2 sīpoli4 ķiploka daiviņas buljona kubiņš1 glāzesaldēti zirnīši0.5 glāzekonservēta kukurūza1 citrons (rīvēta miziņa, izspiesta sula)1.5 glāzerīsi zaļumi pasniegšanai
Pagatavošana
1
Pannā uzkarsētā eļļā apcep rīvētus burkānus, papriku, sīpolus, ķiplokus.
2
Pēc tam aplej tos ar buljonu (krūzītē izšķīdina 1 kubiņu). Atsevišķi uzvāra rīsus. Gatavus rīsus ber panna klāt dārzeņiem, pievieno kukurūzu, zirnīšus, zaļumus, citrona miziņu, sulu, apmaisa un izsilda.
Iesūtīja: paardeveeja
PusdienasVakariņasReceptes cukura diabēta slimniekiemGrūtnieces ēdienkarteĀtri pagatavojami ēdieniĒdieni vegāniemĒdieni veģetāriešiemCepšanaPannā cepts ēdiensVārīšanaPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasBuljonsBurkāniCitroniGaršvielas un garšaugiKukurūzaPaprikaRīsiZirņiĶiplokiDārzeņu ēdieniRīsu ēdieniviegliSīpoliGavēņa laika ēdieniIkdienas maltītei
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit