Sastāvdaļas
Pagatavošana
Katliņā 45 minūtes lēni vāra alu, kam pievienoti rozmarīna zariņi, tad pievieno sāli, piparus un turpina vārīt, līdz šķidrums sabiezē, tad pievieno 50 gramus viršu medus.
Sakarsē cepeškrāsni līdz 160 grādiem.
Burkānus ietin folijā un cep cepeškrāsnī, līdz tie ir mīksti. Tad burkāniem pievieno pusi sviesta, krējumu, sinepes, 15 gramus viršu medus, citronu sulu, ķimenes un sablendē līdz viendabīgai konsistencei. Tad liek aizvākojamā traukā un uzglabā 25 – 35 grādu temperatūrā līdz pasniegšanai.
Vīna etiķim pievieno estragonu, ūdeni samaisa, lej katliņā, pievieno lazdu riekstus un lēni vāra. Kad liekais šķidrums iztvaiko un rieksti ir mīksti, iemaisa 30 gramus viršu medus.
Apstrādātas cāļa krūtiņas ietin pārtikas plēvē, veidojot desiņas formu un tvaicē, līdz cāļa krūtiņu iekšējā temperatūra ir 60 grādi. Tad noņem pārtikas plēvi.
Katliņā lej pīlādžu sulu, pievieno sāli, piparus. Lēnām uzvāra, tad iemaisa 50 gramus viršu medus un atlikušo sviestu. Novārījumā liek sagatavoto cāli un karamelizē, līdz tam ir brūna garoziņa.
Ēdienu pasniedz, visas sastāvdaļas servējot uz šķīvja, pievieno brokoļus un dekorē ar sezonāli pieejamiem svaigiem dārzeņiem.