35Minūtes
11Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
2 ĒKgī sviests vai augu eļļa1 gab.sīpols1 gab.ķiploka daiviņa1 gab.sarkanais čili pipars1 ĒKingvers (sarīvēts)1 TKmelnās sinepju sēkliņas1 TKkumins1 TKkurkuma500 gkartupeļi250 gspināti sāls
Pagatavošana
1
Pannā uzkarsē gī sviestu vai eļļu un pēc tam pievieno sasmalcinātu sīpolu, kuru apcep četras piecas minūtes.
2
Pēc tam pannā ber sasmalcinātu ķiploka daiviņu, sakapātu čili piparu, kuram pirms tam izņemtas sēkliņas, ingveru, sinepju sēkliņas, kuminu, kurkumu un visu apcep aptuveni minūti.
3
Kad tas izdarīts, garšaugu un garšvielu maisījumam klāt ber notīrītus un kubiņos sagrieztus kartupeļus. Apcep 10-15 minūtes, ik pa laikam apmaisot.
4
Kartupeļiem pannā pievieno nomazgātas spinātu lapas, apmaisa, līdz tās kļūst mīkstas, un ņem nost no plīts.
5
Pievieno sāli pēc garšas un pasniedz.
Labu apetīti!
Ass un pikants ēdiensMazkaloriju ēdieniĒdieni vegāniemCepšanaPannā cepts ēdiensIndiešu nacionālā virtuveIngversKumīnsKurkumaSinepesSpinātiČiliĶiplokiKartupeļu ēdieniSīpoliGavēņa laika ēdieniGī sviests
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit