30Minūtes
12Sastāvdaļas
vidēji
Sastāvdaļas
Porcijas: 4
150 gkrēmsiers2 TKmārrutki175 gkūpināts lasis2 ĒKikri1 ĒKdilles4 ĒKskābais krējums rudzu sausmaizītes kaperi redīsi burkāni gurķi selerijas
Pagatavošana
1
Bļodiņā liek krēmsieru, mārrutkus, ikrus, dilles, skābo krējumu.
2
Smalkos gabaliņos sagriež lasi un pievieno pārējām sastāvdaļām.
3
Tad visu sajauc vai nu ar dakšiņu, vai sasmalcina virtuves kombainā.
4
Laša krēmsieru pārliek trauciņā un ievieto uz kādu mirkli ledusskapī, lai garšas ievelkas.
Smēriņu pasniedz ar sausmaizītēm, kaperiem, redīsiem un citiem dārzeņiem, piemēram, salmiņos sagrieztiem burkāniem, gurķiem vai seleriju kātiem. Lai labi garšo!
BrokastisĒdieni dzimšanas un vārda dienas ballīteiRomantiskas vakariņasPasniegt atdzesētuZivju un jūras produktu uzkodasKanapē un sviestmaizesBurkāniDillesGurķiKaperiKūpināts lasisIkriMārrutkiRedīsiSelerijasSkābais krējumsIkdienas maltīteiBez termiskas apstrādesKrēmsiersPastētes, sviests un smēriņi
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit