35Minūtes
13Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
500 gbaklažāni70 mlolīveļļa3 seleriju kāti1 sīpols400 gtomāti1 ĒKcukurs70 mlsarkanvīna etiķis2 ĒKkaperi1 ĒKciedru rieksti1 ĒKizmērcētas rozīnes10 olīvas pēc garšassāls pēc garšasmalti melnie pipari
Pagatavošana
1
Baklažānus nomazgā, sagriež kubiņos, iemērc uz 15 minūtēm sālsūdenī. Nosusina, apcep eļļā, pievieno atsevišķi eļļā apceptus, gabaliņos sagrieztus seleriju kātus.
2
Pannā, kur tika ceptas selerijas, apcep sasmalcinātus sīpolus, kam pievieno kubiņos sagrieztus tomātus un sautē 5 minūtes. Pielej etiķi, cukuru, kaperus, ciedru riekstus, rozīnes, olīvas, sāli un piparus. Izmaisa, pievieno baklažāniem un selerijām, sautē 10 minūtes.
Lai labi garšo!
Ātri pagatavojami ēdieniĒdieni vegāniemĒdieni veģetāriešiemPannā cepts ēdiensDārzeņu un sēņu uzkodasBaklažāniCiedru riekstiKaperiMelnie pipariOlīveļļaSelerijasTomātiDārzeņu ēdieniviegliSīpoliItāļu nacionālā virtuveViegla vasaras maltīteRozīnesOlīvasSarkanvīna etiķis
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit