30Minūtes
9Sastāvdaļas
viegli
Sastāvdaļas
50 gsojas granulas400 gkonservēti tomāti1 gab.dārzeņu buljona kubiņš1 gab.paprika1 gab.sīpols2 gab.ķiploka daiviņas0.5 TKcukurs pēc garšassojas mērce2 gab.seleriju kāti
Pagatavošana
1
Katliņā uzvāra ūdeni, tajā izšķīdina buljona kubiņu. Pievieno sojas gabaliņus un vāra apmēram piecas minūtes.
2
Tikmēr uz pannas apcep smalki sagrieztu sīpolu, papriku un selerijas kātus, pievieno ķiploku. Cep līdz dārzeņi mīksti.
3
Tad pievieno konservētus tomātus, sojas mērci, cukuru un garšvielas, piemēram, melnos vai čili piparus.
4
Kad mērce minūti sautējusies, pievieno nokāstu soju. Visu vāra, līdz mērce savilkusies.
5
Pasniedz ar makaroniem, griķiem vai rīsiem.
PusdienasVakariņasĀtri pagatavojami ēdieniĒdieni vegāniemĒdieni veģetāriešiemCepšanaPasniegt tūlīt pēc pagatavošanasBuljonsCukursPaprikaSelerijasSojaSojas mērceĶiplokiDārzeņu ēdieniKarstās mērcesviegliSīpoliGavēņa laika ēdieniIkdienas maltīteiKonservēti tomāti
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit